weekendowe eksperymentowanie ze smakiem

Piszę "eksperymentowanie", gdyż mąż- chociaż wielki entuzjasta nowości w kuchni- jak usłyszał, że w jednym przepisie będą gruszka, łosoś i ser, popukał się w czoło i zakreślił malutkie kółeczko :) Przepis pochodzi z mojej ulubionej strony . Tytułowy camembert zamieniłam jednak na gorgonzolę. bardziej mi do gruszki pasował ;) Quiche został zjedzony na ciepło z sałatką, bardzo smaczny również na zimno, w wersji pt. śniadanie do pracy :)



smacznego :))



Komentarze

  1. Przepysznie to wygląda.
    U mnie dzisiaj była zapikanka makaronowa i.... ble, mi nie smakowała. Mąż chwali, dziecko też ale wydaje mi się że to bardzie z wrodzonej kultury.
    Trudno, przynajmniej u Ciebie oko naciesze.

    OdpowiedzUsuń


  2. Aż ślinka leci, smakowicie wygląda.

    OdpowiedzUsuń
  3. Jesli wolno zapytać: to na której giełdzie kupiłaś ten śliczny chlebaczek? Tu w Bielsku czy w Tychach?

    OdpowiedzUsuń

Prześlij komentarz

Popularne posty z tego bloga

Koniec lata na wsi

Cytrusowa mikstura dla smaku i zdrowia

Kalendarz adwentowy- jak go zrobić, będąc pracującą na etacie matką ?